Aikuisten valmennusryhmät

Tavoitteellista ja monipuolista harjoittelua

Aikuisten valmennusryhmissä harjoitellaan tavoitteellisesti ja monipuolisesti. Kunkin valmennusryhmän treenipaketti muotoutuu valitun ryhmän ja valmennustiimin mukaan ainutlaatuiseksi jokaisella kaudella.

Katutanssin valmennusryhmän treeneissä otetaan aikaa lajitekniikalle, freestylelle ja useammalle koreografiselle projektille kauden aikana. Harjoittelussa nämä kaikki osa-alueet ovat yhtä tärkeitä ja tanssijoita kannustetaan yhteisen tekemisen ohjella panostamaan yksilölliseen treeniin.

Lajikohtaisten EK-ryhmien treeneissä keskitytään lajitekniikkaan ja freestyleen ja lisäksi aikaa käytetään keskustelulle, lajien historiaan ja kulttuuriin tutustumiselle sekä osallistutaan mahdollisuuksien mukaan tapahtumiin pitkin kautta.

Haku Rascalz-valmennusryhmään järjestetään 25.5.2024. Lisätietoa hakutilaisuudesta.

 

Aikuisten valmennusryhmät - Rascalz - Vantaan Katutanssiyhdistys

Rascalz

Rascalz on aikuisten katutanssin valmennusryhmä, joka perustettiin jo vuonna 2007. Ryhmä on kisannut menestyksekkäästi useissa kilpailuissa, sekä saanut myös muunlaista esiintymiskokemusta. Ryhmä on esimerkiksi rakentanut Peter Pan -tanssiproduktiota, esiintynyt S-ryhmän ja Veikkauksen asiakastilaisuuksissa kuten myös monissa muissa tapahtumissa. Viime vuosina ryhmä on nähty usein SM-kilpailuissa katutanssimuodostelmien finaaleissa voittamassa myös hopeaa ja pronssia.

Joukkueen tanssijoita ja valmentajia on kilpaillut erittäin hyvällä menestyksellä myös Street SM -kisojen soolo-, duo- ja pienryhmäkategorioissa. Onpahan ryhmä kilpaillut kerran Göteborg Dans Festivalilla Ruotsissakin!

Seuraa Rascalzia myös instagramissa @rascalzofficial

Yli 31-vuotiaiden valmennusryhmät - Vantaan Katutanssiyhdistys

Rascalz ”höntsä”

Rascalz ”höntsä” on uusi nuorten ja nuorten aikuisten valmennusryhmä. Ryhmä on tarkoitettu 16-29-vuotiaille tanssijoille, jotka ovat treenanneet katutanssilajeja jo aiemmin ja haluavat harjoitella tavoitteellisesti mutta eivät pysty tai halua sitoutua treeneihin monta kertaa viikossa. Toive ryhmän perustamisesta on tullut entisiltä Rascalzin tanssijoilta, jotka ovat halunneet palata tanssin äärelle ja treenata porukalla.

Höntsäryhmä harjoittelee kerran viikossa ja treenejä käyvät opettamassa vaihtuvat opettajat. Ryhmän tavoitteet ja treenitapa muotoutuvat ryhmän omien toiveiden mukaan!

 

Yli 31-vuotiaiden valmennusryhmät - Vantaan Katutanssiyhdistys

Yli 31-vuotiaiden valmennusryhmät

VKTY:n yli 31-vuotiaiden valmennusryhmät ovat olleet valtavan suosittuja siitä asti, kun ko. ikäluokalle alettiin järjestää Suomessa omia kilpailuja. Ensimmäinen katutanssimuodostelmamme Sprainz pääsi historian kirjoihin voittamalla 5 mestaruutta ja sijoittuen kerran pronssille peräkkäisinä vuosina. Myös monet muut ryhmät ovat menestyneet valtavan hienosti.

Tällä hetkellä yli 31-vuotiaiden ryhmiin kuuluvat Rare Batch-muodostelma, BluSteppers ja Xperienz -showcaset, OMGoldiez -pienryhmä sekä house valmennusryhmä. Ryhmiin haetaan kerran vuodessa koetanssien kautta tai lisähakujen aikana.

Voit seurata ryhmiä instagramissa: @rare_batch, @blu.steppers, @xperienz_official, @omgoldiez

 

Freestyle EK - Vantaan Katutanssiyhdistys

Avoimen ikäluokan valmennusryhmät

Hiphop Freestyle EK on hip hopin yksilöosaamiseen keskittyvä valmennusryhmä. Ryhmä sopii yli 12-vuotiaille tanssijoille, joilla on hip hopin perusteita hallussa.

Tällä hetkellä VKTY:llä ei ole muita avoimen ikäluokan valmennusryhmiä.

Hiphop freestyle EK

Freestyle EK on hiphopiin kokonaisvaltaisesti keskittyvä treeniryhmä. Ryhmässä tanssijat työstävät useiden eri opettajien johdattelemina omaa tanssityyliään erilaisten freestyle- ja tekniikkaharjoitteiden kautta. Treeneissä keskustellaan paljon ryhmäläisten ajatuksista ja kokemuksista.

Ryhmä sopii tanssijoille, jotka ovat kiinnostuneita hiphopista tanssilajina, kulttuurina, musiikkityylinä ja jotka haluavat treenata oma-aloitteisesti ja toisaalta myös yhdessä muiden kanssa itseään haastaen ja toisiaan kannustaen. Ryhmän alaikäraja on 12 vuotta.

Viime vuosina ryhmäläiset ovat kilpailleet lukuisissa eri battle-tapahtumissa ympäri Suomea ja myös ulkomailla mm. Juste Debout Nordicissa Oslossa ja Malmössä, Nord East Battlessa Virossa sekä Baza battlessa Latviassa. Erilaisia ryhmämatkoja järjestetään ryhmän toiveiden ja senhetkisen maailmantilanteen mukaan.

Viimeisimmät tiedotteet aiheeseen: Aikuisten valmennusryhmät

Kevään 2024 ilmoittautuminen on nyt auki!

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 7.12.2023 klo 12.00. Huomioithan, ett syksyn ilmoittautumiset eivät siirry automaattisesti keväälle, joten ilmoittauduthan kevään...

Haut A2 ja A3 -ikäisten valmennusryhmiin kaudelle 23-24

VKTY:n ensi kauden A2 / A3 –ikäisten valmennusryhmien hakutilaisuudet järjestetään videohakuna ja sunnuntaina 5.11 Kilterin koulun monitoimitilassa. A2-ikäiset ovat...

Täydennyshaut valmennusryhmiin

Kiinnostaako tanssi ja tavoitteellinen treeni? Olisiko kiva treenata mukavassa porukassa hyvän musiikin tahtiin huippujen valmentajien johdolla? Haemme mukaan...