Lasten valmennusryhmät

Tavoitteellisempaa harrastamista ilon ja leikin kautta

Lasten valmennusryhmissä harjoitellaan tanssia viikottaista harrastetuntia tavoitteellisemmin. Harjoituksissa kuitenkin korostuu ilon ja leikin kautta tanssin opettelu ikäryhmälle sopivalla tavalla. Ryhmät voivat osallistua kilpailuihin, katselmuksiin sekä erilaisiin esiintymistilaisuuksiin.

Haku lasten valmennusryhmiin

Rugratzin hakutilaisuus järjestetään maanantaina 17.6.2024. Lisätietoa hakutilaisuudesta.

Minionz - Vantaan Katutanssiyhdistys

Minionz

Minionz on tanssin esivalmennusryhmä, jossa pienet ja innokkaat tanssijat pääsevät harjoittelemaan sitä, miten valmennusryhmässä treenataan. Ryhmällä on kerran viikossa omat treenit, joiden lisäksi ryhmän tanssijat käyvät yhdellä vapaavalintaisella viikottaisella tanssitunnilla. Minionz-ryhmässä harjoitellaan katutanssia ja kehitetään lasten motorisia taitoja monipuolisesti. Opetus suunnitellaan lapsilähtöisesti ja tanssitunneilla on positiivinen ja kannustava tunnelma.

Minionz ei vielä osallistu kilpailuihin, mutta tanssijat pääsevät esiintymään kauden aikana seuran näytöksissä sekä mahdollisuuksien mukaan muissa tapahtumissa. Minionz sopii kaikille lapsille, jotka ovat innostuneita tanssista ja haluavat hauskan sekä yhteisöllisen harrastuksen.

Kevään 2024 hinta: 167€ + vapaavalintaisen harrastetunnin kausimaksu hinnaston mukaisesti.

Lasten valmennusryhmät - Rugatz - Vantaan Katutanssiyhdistys

Rugratz

Lasten valmennusryhmä Rugratz on alle 13-vuotialle tanssijoille tarkoitettu katutanssiryhmä, jossa harjoitellaan pääasiassa hiphopia ja joskus myös muita katutanssilajeja. Ryhmä osallistuu vuosittain mm. lasten IKM-kilpailuihin sekä mahdollisuuksien mukaan muihin kilpailuihin ja katselmuksiin.

Ryhmä sopii lapsille, jotka ovat harjoitelleet tanssia jo jonkun aikaa ja jotka haluavat treenata tavoitteellisesti, esiintyä ja olla mukana ryhmässä. Treeneissä tehdään toki muutakin kuin tanssitaan, mutta pääpaino on yhteisten koreografioiden ja freestylen harjoittelemisessa. Treenaaminen tehdään kuitenkin lapsilähtöisesti, onnistumisiin ja tanssin iloon keskittyen.

Viimeisimmät tiedotteet aiheeseen: Lasten valmennusryhmät

Kevään 2024 ilmoittautuminen on nyt auki!

Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 7.12.2023 klo 12.00. Huomioithan, ett syksyn ilmoittautumiset eivät siirry automaattisesti keväälle, joten ilmoittauduthan kevään...

Täydennyshaut valmennusryhmiin

Kiinnostaako tanssi ja tavoitteellinen treeni? Olisiko kiva treenata mukavassa porukassa hyvän musiikin tahtiin huippujen valmentajien johdolla? Haemme mukaan...

Koetanssit valmennusryhmiin kaudelle 2023 – 2024!

Etsimme uusia tanssijoita mukaan lasten, juniorien ja aikuisten (aikuiset 1, alle 31-vuotiaat) valmennusryhmiin! Suurimpaan osaan ryhmistä järjestetään koetanssit...