Latisha Allen

Latisha on tanssinut pienestä asti ja aloitti virallisesti tanssitunneilla käymisen noin 9-vuotiaana. Alussa hän harrasti hiphopia mutta myöhemmin suorittaessaan tanssin laajan oppimäärän perusopetuksen hän on sekä syventynyt eri katutanssilajeihin enemmän (mm. house, dancehall) että perehtynyt niin balettiin, nykytanssiin kuin show-tanssiin.
Jyväskylästä kotoisin oleva Latisha on tanssinut useassa kisa- ja esiintymisryhmässä niin Jyväskylässä kuin Helsingissä saavuttaen mm. naisten hiphop-soolojen SM-kultaa vuonna 2016 sekä katutanssimuodostelmien SM-kultaa samana vuonna.

Latisha valmistui Kallion lukiosta keväällä 2017 ja toimii nyt pääsääntöisesti tanssinopettajana, koreografina ja tanssijana eri musiikki- ja mediatuotantoyhtiöille kuten YLE:lle. Tanssinopettajana Latisha haluaa auttaa jokaista löytämään oman tyylin ja hänen energisillä tunneillaan tykitetään koreografioita, joissa jokainen saa loistaa! Tunneilla pääsee joraamaan niin vanhojen klassikkojen kuin uusienkin biittien tahtiin.