Katutanhut: JamBoss & Jambo Live

Tapahtumapäivä: perjantai 3.11.2023
Tapahtumaa alkaa klo 18.00

Perjantaina 3.11. tapahtuu! Katutanhut: JamBoss on VKTY:n tapahtuma, jossa on paikalla DJ soittamassa musiikkia (hiphop, house, rnb jne), tanssilattia vapaana ja VKTY:n ryhmiä esiintymässä. Paikalle voi tulla nauttimaan hyvästä seurasta, tanssista ja musiikista, vaikka ei haluaisikaan itse tanssia.

Palkitsemme tapahtuman lopuksi illan JamBossin, eli jamipäällikön – siis henkilön, joka on tuonut tanssilattialle hyvää energiaa ja pitänyt tanssirinkejä kuumina. Kyseessä ei ole mikään ”illan paras tanssija” -palkinto vaan enemmänkin ”illan paras bilettäjä” -palkinto. JamBoss saa palkinnon lisäksi ilmaisen lipun Jambon keikalle sekä muutamia drinkkilippuja (jos voittaja on alaikäinen, drinkkilipuilla saa ostettua limua).

Aikataulu

18:00 Katutanhut: JamBoss
19:45 JamBossin palkitseminen
20:00 ovet auki Jambon keikalle

Hinnat

Katutanhut: JamBoss on ilmainen tapahtuma. Halukkaat voivat maksaa 5 € tai 10 € suuruisen kannatusmaksun, jolla tuetaan VKTY:n toimintaa ja mahdollisestaan tulevien tapahtumien järjestämistä.

Jambon keikkalippu maksaa Tiketin kautta ennakkoon 19,50 €. VKTY:n jäsenet sekä Katutanhut: JamBoss -tapahtuman osallistujat voivat kuitenkin varata lipun meidän kauttamme alennettuun hintaan 17 €. Alelippuja on rajallinen määrä eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta. Varaa lippusi täyttämällä lomake.

Esiintyjät

Rascalz

Rascalz on VKTY:n katutanssiryhmä, jossa treenaa tällä hetkellä 16 motivoitunutta ja taitavaa 16-22-vuotiasta tanssijaa. Ryhmä on menestynyt hyvin monissa erilaisissa kilpailuissa vuosien saatossa – mm. saavuttanut kahdesti hopeaa ja kahdesti pronssia Street SM -kilpailuissa.

Ryhmä esittää Augusto ”Guerra” Rodriguesin koreografioiman tämän syksyn esityksen, jolla ollaan osallistumassa VDC-katselmukseen ja joka esitetään myöhemmin myös muissa tapahtumissa. Luvassa on bängääviä biisejä, hyvää energiaa ja taidokasta tekemistä!

VKTY X

VKTY X on virtaava ja muotoutuva kokoonpano. Tällä kertaa mukana on useampia VKTY:n opettajia, jotka esittävät osittain improvisoidun ja osittain koreografioidun vain tätä iltaa varten kootun teoksen.

Mukana tanssimassa ovat Lilli Huttula, Chris ”Magi” Townsel, Emma Kovero, Janette Himmanen ja Ville Louhelainen.

Jambo

Jambo on suomenkielistä räppiä tekevä artisti.Hänen matkansa kohti Suomen huippua alkoi vuonna 2016, kun nuori taiteilija teki debyyttinsä Groundline –nimisen yhtyeen kappaleella Kun sä tuut ni mä meen. Viisi vuotta, merikontillinen duusseja ja väkevä nippu levytettyjä biisejä myöhemmin jambo debytoi Suomen Top 50 -listalla kappaleellaan deäm vuonna 2021.

YleX:n Läpimurto 2022 -yleisöäänestyksen voittanut, @munsometili -nimimerkillä somessa esiintyvä artisti on kerännyt itselleen laajan fanijoukon. Tätä nykyä Booan ja Sonyn kautta musiikkia julkaiseva artisti tunnetaan lukuisista Spotifyn Top 50 -listan singleistä, kuten perjantai (feat. Perjantai4000), tarviin tilaa (feat. william), ei nabbaa (feat. VilleGalle), kilsoi (feat. Cledos) ja kirsikkana kakun päällä, Haloo Helsingin kanssa yhteistyönä tehty Reiviluola Remix, joka jokaisen on koettava livenä.

Jambo julkaisi loppuvuodesta 2022 ”vapaa” -debyyttialbuminsa, jonka tavoitteena oli vapauttaa artisti kysymyksestä: “Pitäiskö sun mennä oikeisiin töihin?”. Noin 10 miljoonaa streamia myöhemmin, voimme todeta kysymyksen olevan nykyään melko irrelevantti. Kahdentoista kappaleen kokonaisuudella kuullaan williamin, Ville Gallen, Perjantai4000 lisäksi myös Costeeta ja Timo Pieni Huijausta.

Suomen nopeimmin kasvavimpiin artisteihin lukeutuva jambo viimeistelee tällä hetkellä toista albumiaan, jonka julkaisuaikataulusta ilmoitetaan myöhemmin. Nuoren artistin musiikki on oivaltava sekoitus elektronisia soundeja, kehoa liikuttavaa RnB:tä ja luovasti sanoitettua räppiä.

Tapahtuman tiedot

Katutanhut: JamBoss & Jambo Live

Ajankohta: perjantai 3.11.2023
Aika: klo 18.00
Tapahtumapaikka: Myyräncolo, Skenesali, Vantaa
Osoite: Jönsaksentie 6 A, 01600 Vantaa
Tapahtuma on osaksi ilmainen ja osaksi maksullinen.