Mikä VKTY?

Vantaan katutanssiyhdistys ry (VKTY) on perustettu vuonna 2014. Yhdistys syntyi Vantaan voimisteluseuran tanssisiiven valmentajien ja aktiivisten vanhempien yhteistyöstä. Pienestä joukosta innokkaita tanssijoita ja tanssinopettajia kehittyi vuosien kuluessa merkittävä suomalainen katutanssien osaamiskeskus, ja tanssisiiven irrottautuminen hallinnollisesti omaksi kokonaisuudekseen oli tämän kehityksen seuraava suuri askel.

Yhdistyksen tarkoitus on edistää valtakunnallisesti tanssia ja tanssikulttuuria painopisteen ollessa katutanssilajeissa. Toiminnan periaatteita ovat laadukkuus, avoimuus ja yhteisöllisyys.

Toiminnan tavoitteita ovat

  • tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden edistäminen tanssin kautta,
  • kulttuurien moninaisuuden ja ympäristön kestävän kehityksen tukeminen,
  • erilaisista lähtökohdista tulevien henkilöiden yhteisölliseen toimintaan osallistumisen mahdollistaminen,
  • tanssilajien kilpailu- ja harrastustoiminnassa aktiivisesti mukana oleminen niin järjestäjänä kuin osallistujana,
  • nuorten ja vanhusten yksinoloon ja yleisesti syrjäytyneisyyteen liittyvien lieveilmiöiden vähentäminen ja
  • tanssin ja tanssinopetuksen valtakunnallisen tason kehittäminen.

Toiminta koostuu tanssitunneista, -kursseista ja -työpajoista, tanssinopettajille ja valmentajille suunnatuista koulutuksista, kansallisista ja kansainvälisistä tanssitapahtumista ja -kilpailuista sekä muusta vastaavasta toiminnasta, jonka tavoitteena on edistää osallistujien fyysistä ja henkistä toimintakykyisyyttä ja hyvinvointia, tanssin ja tanssikulttuurin kehitystä sekä yhteisöllisyyttä.

Hallitus (kausi 2022-2023)

Jäsenet: Lilli Huttula (puheenjohtaja), Isabella Mansnérus, Maarit Heikkinen, Johanna Oikarinen, Elina Iloranta ja Maija Kinni-Eloranta

Toimihenkilöt

Karoliina Rantala, talous- ja kehitysvastaava

Iiris Vainio, toimistotyöntekijä

Liity jäseneksi

VKTY:n jäsenyys maksaa 30 euroa / vuosi. Kaikki tunneillamme käyvät (lukuunottamatta yksittäisiä kokeilutunteja) ovat yhdistyksen jäseniä. Liittymällä jäseneksi saat aina ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta. Lisäksi jäseneksi ilmoittautumalla sinulla on mahdollisuus nauttia VKTY:n tarjoamista jäseneduista, jotka voivat vaihdella tuntitarjonnan alennuksista ja tuotetarjouksista tapahtumien pääsymaksuetuihin ja yhteistyökumppaneidemme tarjontaan.

Liity jäseneksi myClubin kautta! Lisätietoa Ilmoittautuminen -sivulta.

Tietosuojaseloste