Freestyle EK lisähaku keväälle

Julkaisupäivämäärä perjantai 2.12.2022

Freestyle EK on hiphopin yksilötaitoon ja hiphop-kulttuuriin keskittyvä ryhmä, johon voi hakea mukaan kevätkaudelle 2023! Ryhmään pääsy edellyttää hiphop-tanssin perusteiden kohtuullista hallintaa ja yli 12 vuoden ikää.

Ryhmä harjoittelee maanantaisin klo 18-21. 18-19 on Chris ”Magi” Townselin hiphop freestyle -tunti, 19-20 EK-ryhmän suljettu tunti, jota ohjaa Lilli Huttula ja vierailevat opettajat. Klo 20-21 pidetään ryhmän sessari, eli vapaampi treenivuoro, jossa tanssijat voivat harjoitella tekniikkaa, ringitellä tai vaikka vain hengailla ja sosialisoida. Näin päästään sekä treenaamaan kovaa että nauttimaan yhdessäolosta ja rennommasta treenistä.

Keväälle pidetään videohaku. Lähetä hakemus 29.12. klo 18 mennessä sähköpostitse lilli . huttula @ vantaankatutanssi . fi. Kirjoita viestiin lyhyesti, miksi haet mukaan ryhmään, kerro omasta tanssitaustastasi ja liitä mukaan noin minuutin mittainen video, jossa freestylaat käyttäen hiphop-tekniikkaa. Laita video linkiksi (esim. piilotettu YouTube-video, wetransfer tai google drive) eli älä lataa sitä viestin liitetiedostoksi.

Kevätkausi alkaa 9.1.