Yrityskumppaniksi VKTY:lle?

Julkaisupäivämäärä perjantai 5.4.2024

Hyvä vantaalainen yritys,

Osallistu pienkeräyskampanjaamme!

Tekemällä lahjoituksen Vantaan Katutanssiyhdistys ry:lle yrityksesi tukee pääkaupunkiseudun lasten, nuorten ja nuorten aikuisten mahdollisuuksia harrastaa tanssia, saada itselleen merkityksellistä tekemistä sekä kokea kuuluvansa joukkoon. Liian monella lapsella, nuorella ja nuorella aikuisella ei ole taloudellisia mahdollisuuksia harrastaa tanssia. Lisäksi aivan liian moni kokee jäävänsä ulkopuoliseksi porukasta. Lasten, nuorten ja nuorten aikuisten mielenterveyden haasteet, yksinäisyys sekä syrjäytyminen on kasvussa pääkaupunkiseudulla, myös Vantaalla. Liian moni lapsi, nuori ja nuori aikuinen voi huonosti. 

Vantaan Katutanssiyhdistys ry on vuonna 2014 perustettu voittoa tavoittelematon tanssikoulu ja tanssikulttuuriyhdistys. Yhdistyksemme arvoja ovat mm. tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden edistäminen tanssin kautta, erilaisista lähtökohdista tulevien henkilöiden yhteisölliseen toimintaan osallistumisen mahdollistaminen sekä yksinoloon ja yleisesti syrjäytyneisyyteen liittyvien lieveilmiöiden vähentäminen. Pyrimme noudattamaan kaikessa toiminnassamme myös turvallisemman tilan periaatteita.

Koronapandemian vaikutukset näkyvät edelleen yhdistyksemme jäsenmäärässä ja erityisesti nuorten ryhmät, jotka aiemmin olivat täynnä, ovat kärsineet jäsenkadosta. Nuoret ovat alkaneet voida huonosti, ja kun elämä siirtyi etäyhteyksien päähän, ei etänä harrastaminen enää motivoinut. Moni nuori lopetti harrastuksen koronan aikana eikä enää palannut takaisin. Jäsen- ja harrastajamäärän väheneminen on luonnollisesti heikentänyt mahdollisuuksiamme jatkaa toimintaamme nykyisessä muodossaan.

Saamme usein kiitosta edullisesta hintatasostamme ja siitä, kuinka se mahdollistaa harrastamisen monille perheille. Haluamme varmistaa, että myös vähävaraisilla perheillä olisi jatkossakin mahdollisuus käydä tunneillamme. Tanssilla ja yhteisöllisyydellä on positiivinen vaikutus sekä mielenterveyteen että fyysiseen hyvinvointiin, ja siksi onkin erityisen tärkeää mahdollistaa harrastus mahdollisimman monille ja pyrkiä ehkäisemään etenkin nuorten syrjäytymistä. Pyrimme myös vuosittain tarjoamaan 1-4 vapaaoppilaspaikkaa vähävaraisille perheille.

Haluamme mahdollistaa kaikkea tätä myös tulevaisuudessa ja teidän avullanne se onnistuu! Osallistu pienkeräyskampanjaamme ja auta tärkeää toimintaamme jatkumaan. Näin voimme jatkaa tärkeiden arvojemme toteuttamista myös tulevaisuudessa ja mahdollistaa tanssiharrastuksen yhä useammille perheille.

Lahjoituksen voit tehdä kampanja-aikana  23.02.2024 – 22.05.2024 

  • Mobilepaylla numeroon 62952
  • tilisiirtona tilille FI0913513000135308 / Vantaan Katutanssiyhdistys ry. Lisääthän tilisiirtoihin viestikenttään pienkeräyslupanumeromme: RA/2024/281.

Yli 500€ lahjoituksissa ilmoitathan lahjoituksesta erikseen vielä toimisto@vantaankatutanssi.fi. Yli 500€ lahjoituksista lisäämme myös yrityksenne nimen ja kiitokset nettisivuillemme näkyviin  31.7.2024 asti. Ilmoitattehan myös, mikäli ette halua yrityksen nimeä mainittavan nettisivuillamme.

Kiitämme tuestanne!

Amanda Fremling

Hallituksen puheenjohtaja

Vantaan katutanssiyhdistys ry