Vapaaehtoiseksi FLOW-festareille?

Julkaisupäivämäärä torstai 2.5.2024

VKTY on jälleen mukana Flow-festareilla tekemässä siivous- ja purkuvuoroja. Etsimme mukaan festarien aikaan täysi-ikäisiä tekijöitä seuraaville vuoroille:
– pe 9.8. klo 16-23
– la 10.8. klo 10-17
– su 11.8. klo 15-22
– ma 12.8. klo 9-16
– to 15.8. klo 10-17 ja 13-20

Jokaisen mukaan tulevan vapaaehtoisen tulee tehdä vähintään 2 vuoroa. Vapaaehtoiset saavat rannekkeen Flow-festareille ja omien työvuorojen aikana lämpimän ruuan. 

Jos olet kiinnostunut tekemään vuoroja ja ylläolevasta listasta löytyy vähintään 2 sinulle sopivaa vuoroa, voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi täyttämällä viestin lopussa olevan lomakkeen! Pyydämme, että valitset lomakkeelle kaikki ajat, jotka sinulle sopivat, ja me sitten katsomme kokonaistilanteen mukaan, mitkä vuorot sinulle myönnetään. Eli pelkkä lomakkeen täyttäminen ei vielä takaa, että saat jotkut tietyt vuorot, vaan vahvistamme vuorot sitten, kun olemme saaneet riittävästi ilmoittautumisia.

Priorisoimme kuitenkin valinnoissamme hyvissä ajoin tulleita ilmoittautumisia ja pyrimme vahvistamaan vuoroja mahdollisimman pian.

Huom! Ilmoittauduthan vapaaehtoiseksi vain, jos olet oikeasti valmis tekemään kaksi vuoroa. Kiitos <3 Tulemalla vapaaehtoiseksi sekä pääset nauttimaan festaritunnelmasta että autat VKTY:tä, sillä saamme vuoroista pientä korvausta.