Koetanssit yli 31-vuotiaiden kisaryhmiin

Julkaisupäivämäärä torstai 17.11.2022

Jos olet yli 31-vuotias, rakastat tanssia ja tavoitteellinen treeni ja kisaaminen innostavat sinua, voit hakea mukaan VKTY:n suosittuihin aikuisten kisaryhmiin!

Koetanssit pidetään sunnuntaina 4.12.

Koetanssiin osallistuminen on ilmaista eikä osallistumiseen edellytetä aiempaa kisakokemusta. Kuka tahansa voi hakea! Oletamme kuitenkin, että koetanssiin osallistujat ovat mukana ”tositarkoituksella” – tutustuthan huolella ryhmien toimintatapoihin ja aikatauluihin, jotta tiedät voivasi sitoutua, jos sinut valitaan mukaan johonkin ryhmään.

Koetanssin alustava aikataulu:

  • 17:30 ovet auki, ilmoittautuminen
  • 18:30-20:00 yhteinen koetanssiosuus
  • 20:00-20:30 ennakkotehtävän tehneiden videointi

Ryhmät, joihin voit hakea mukaan:

Ryhmä 1: muodostelma tai showcase, jonka koreografi on Unna Terävä. Ryhmä harjoittelee tammikuusta alkaen sunnuntaisin klo 18:30-20:30. Ryhmään valitaan 7-24 tanssijaa riippuen hakijoiden määrästä ja tasosta. Tanssijoille kuuluu myös yksi vapaavalintainen VKTY:n tekniikkatunti keväällä 2023.

Ryhmä 2: muodostelma, jonka koreografi on Anna Stevenson. Ryhmä harjoittelee kerran kuukaudessa lauantaisin ja sunnuntaisin noin 3 tuntia kerralla. Anna on mukana etäyhteyksin ja paikan päällä on auttamassa osan ajasta Amanda Fremling. Treeneista tehdään tallenteet, jotka ryhmäläiset saavat itselleen. Lisäksi Anna toimittaa opetusvideoita omatoimista treeniä varten. Ryhmään osallistuminen edellyttää valmiutta sisäistää koreografiaa nopeasti ja itsenäisesti sekä omatoimista ajankäyttöä treenien ulkopuolella. Tähän ryhmään hakevien tulee tehdä ”ennakkotehtävä”: ennen koetanssia hakijoiden tulee opetella videoitu koreografia. Katso koreografian ohjeet videoilta ”laskuilla ja selityksillä”, ”laskuilla ilman musiikkia” ja ”musiikilla”.

Ryhmä 3: hiphop-pienryhmä, jonka koreografi on Ria Pietikäinen. Ryhmä treenaa tammikuusta alkaen sunnuntaisin joka toinen viikko ohjatusti ja halutessaan joka toinen viikko itsenäisesti (ryhmä voi päättää yhdessä, käyttävätkö treeniaikaa itsenäisesti vai eivät). Harjoitusaika on klo 17-18:30. Ryhmään valitaan 5-7 tanssijaa.

Huom! Mahdollisuuksien mukaan muodostamme myös muita ryhmiä. Voit siis hakea mukaan pienryhmään olit sitten A2- tai A3-ikäinen. Jos hakijoita on riittävästi, perustamme kummallekin ikäluokalle omat pienryhmät.

Jos haluat hakea mukaan, mutta et pääse mukaan koetanssiin, täytä silti ilmoittautumislomake ja lähetä erikseen sähköpostia lilli . huttula @ vantaankatutanssi . fi (poista välit).

Hinnat

Kullakin ryhmällä on oma budjettinsa, joka sisältää opetusmaksun ja VKTY:n jäsenmaksun.

  • Unnan showcase / muodostelma: 570 € ja jäsenmaksu 15 + 15 €.
  • Annan muodostalma: 470 € ja jäsenmaksu 15 + 15 €.
  • Rian pienryhmä: valmennusmaksu 370 € ja jäsenmaksu 15 + 15 €.

Näiden lisäksi kuluja tulee:

  • Kisavaatteista
  • Kisojen osallistumismaksuista
  • Kisojen matkakuluista

Koetanssiin ilmoittautuminen

Koetanssiin ilmoittaudutaan ennakkoon. Täytä linkin takana oleva lomake.

Jos haluat, että huomioimme haussa jotakin, mitä ei kysytä lomakkeella, voit ilmoittaa siitä koetanssissa.