Rascalz ”höntsä”

Julkaisupäivämäärä lauantai 27.1.2024

Haluatko kuulua ryhmään ja treenata kovaa mutta rennosti?

Nautitko tavoitteellisuudesta mutta et halua tai pysty sitoutumaan treeneihin monta kertaa viikossa? Oletko treenannut hiphopia jo sen verran, että kaipaat hieman enemmän haastetta kuin ehkä saat viikkotunneilta? Jos vastasit kyllä yllä oleviin kysymyksiin, tämä ryhmä saattaisi olla sinulle!

Rascalz “höntsä” (ryhmän työnimi) on 16-29-vuotiaille, jotka ovat treenanneet katutanssilajeja jo enemmän. Ryhmäläiset saavat vaikuttaa siihen, mitä ryhmässä tehdään. Treenejä voidaan pitää “each one teach one” -periaatteella tai opettamaan voidaan bookata VKTY:n opettajia. Toive ryhmän perustamisesta on tullut entisiltä Rascalzin tanssijoilta, jotka haluavat palata tanssin pariin aiempaa kevyemmin.

Treenipäivä ja -aika ei ole vielä lukittu. Keräämme tässä vaiheessa tietoa, miten paljon kiinnostuneita olisi tulossa mukaan ja mitkä olisivat porukalle mahdollisia treeniaikoja. Treenit pidetään VKTY:n studiolla. Treenejä on kerran viikossa 60 – 90 minuuttia kerralla riippuen ryhmän toiveista. Treenit alkavat helmikuun aikana. Hinta kevätkaudelle lasketaan treenimäärän mukaan ja budjetti vahvistetaan ryhmäläisille ennen paikan lopullista varmistamista ryhmässä.

Ryhmä perustetaan, jos mukaan saadaan riittävästi tanssijoita!

Jos et ole varma, voisitko tulla mukaan, laita viestiä ja jutellaan -ryhmä sopii hyvin monenlaiselle treenaajalle ja tanssijalle. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi yksityisviestillä tai sähköpostitse: lilli.huttula@vantaankatutanssi.fi.

Tietoa ryhmän perustamisesta saa mielellään jakaa eteenpäin!