Tuntien peruutusilmoitukset

Julkaisupäivämäärä keskiviikko 26.1.2022

Saitko peruutusviestin tunnistasi MyClubin kautta? Tuntisi ei kuitenkaan ole peruttu!

Testaamme MyClubin uusia ominaisuuksia, minkä takia poistamme jo luotuja tapahtumia. Tällöin MyClyb lähettää automaattisesti ilmoituksen siitä, että tapahtumia on muutettu tai poistettu.Tämä ei tarkoita sitä, että kaikkia tunteja olisi todellisuudessa peruttu. Tiedotamme aina erikseen, jos tunteja perutaan tai niiden ajankohtaa muutetaan. Toisin sanoen, saat meidän kirjoittamamme sähköpostin asiasta, jos tunti, jolle olet ilmoittautunut, on peruttu tai sen ajankohtaa on muutettu.

Voit muuttaa MyClubissa asetuksistasi, mitä tiedotteita ja ilmoitusviestejä sinulle lähetetään. Kannattaa valita pois ilmoitukset tuntimuutoksista, sillä muuten näitä automaattisia ilmoituksia voi tulla lähiaikoina hyvinkin paljon.

Pahoittelemme väärinkäsityksiä, mutta pyrimme kehittämään jäsenrekisterin käyttötapaa tulevaa varten sellaiseksi, että me pystymme entistä paremmin seuraamaan tuntien osallistujamääriä ja kehittämään laskutusta.

Muistathan myös, että tunti-ilmoittautumisten peruutuksista pitää aina ilmoittaa sähköpostitse toimistolle. Kiitos yhteistyöstä!